Öld meg kedveseid online film

Öld meg kedveseid (2013)

Kill Your Darlings
Kategória:


Notice: Undefined variable: cat_name in /home/admin/web/filmezek.com/public_html/single.php on line 242

Allen Ginsberg 1944-ben kezdi meg tanulmányait a Columbia Egyetemen. Az ifjú rövid idő alatt a vonzó és karizmatikus évfolyamtársa, Lucien Carr hatása alá kerül. Carr révén ismeri meg a két feltörekvő írót, William Burroughs-t és Jack Kerouac-ot. A négy barát elhatározza, hogy fellázadnak a konzervatív hagyományok ellen. Eközben egy David Kammerer nevű fickó őrülten beleszeret Carrba. Amikor a fickó rejtélyes körülmények között meghal, a rendőrség azzal gyanúsítja őket, hogy közük van a halálához.

Játékidő

1 óra 44 perc

Rendező:

John Krokidas


Linkek a(z) Öld meg kedveseid online filmhez

Ajánlott online filmekNotice: Undefined variable: rMovieids in /home/admin/web/filmezek.com/public_html/single.php on line 439

Online filmnézés


A(z) Öld meg kedveseid online film megtekinthető online a beküldött linkek gombra kattintás után a listázott tárhelyek kiválasztásának segítségével! Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. A filmeket nem tároljuk közvetlen szerverünkön, azokat külső tárhelyekről linkeljük, ahogy a(z) Öld meg kedveseid teljes filmet is. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül, ami képes weboldalak megjelenítésére és internetezésre.

Hozzászólások